Morina kutija, br. 3 (srpanj 2022.)

Pripremite fanfare jer danas je dan kada je treći broj našeg online časopisa za spekulativnu fikciju napokon dostupan za skidanje i čitanje!

Izrazito smo zadovoljni što vam možemo predstaviti deset novih žanrovskih priča domaćih i regionalnih autora. Neki će vam autori biti poznati iz prijašnjih brojeva, a neki su posve novi za naš časopis. Tema ovog broja, osim slobodne tematike koju inače primamo, bila je spekulativni godišnji tako da broj bude što prikladniji za čitanje na plažama ili dok se skrivate od vrućine u klimatiziranim sobama.

Časopis možete skinuti za svoje uređanje za čitanje u trima formatima: epub, mobi i pdf na morinakutija.com/mag/ ili preko platforme za eknjige Smashwords.

A danas, četvrtak 28. 7. u 18 sati, imamo i već tradicionalnu online promociju novoga broja (online promocija za online časopis) kada se naše uredništvo javlja u prijenosu uživo na Facebook Live eventu na našoj Facebook stranici: @morinakutija. Naravno, ako ne stignete popratiti live, video će ostati na stranici za gledanje u nekom drugom dobu.

Sretno čitanje i ugodan ostatak ljeta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: