Utrka s preponama – Dominik Plejić

Prije odlaska na spavanje, Filip odluči još jednom provjeriti je li mu netko odgovorio na post. Uzme mobitel u ruke, ode na stranicu foruma i počne čitati prvi odgovor:

MasterB: @HorseBoy kad kažeš da samozadovoljavanje za tebe nije opcija, da li je to zbog vjerskih razloga? Osobno mislim da je žalosno kad ljudi dopuštaju da ih stara praznovijerja spriječavaju u užitku. Mislim da bi trebao…

Odluči ne čitati dalje. Na brzinu proleti kroz ostale odgovore i vidi da su svi slični prvom. Uvijek isto, na svim forumima i u svim Facebook grupama. Nitko ne shvaća što Filip pokušava reći, a oni koji ga shvate smatraju ga luđakom. Ili trolom, što definitivno nije točno. Trolovi su sa sjevera, a Filip potječe iz malo južnijih krajeva.Filip pruži ruku najdalje što može iza sebe, ali bez uspjeha. I dalje ne može dosegnuti željeni organ. Jednog dana ću uspjeti, pomisli i na svoja četiri kopita odšeće do spavaće sobe.


© 2021. Dominik Plejić

Dominik Plejić radi na uvozu i izvozu proizvoda koji bi mogli pomoći protagonistu ove priče. I dalje nema discipline za redovno pisanje, ali radi na tome.

Priča Utrka s preponama objavljena je u online časopisu Morina kutija, br. 2 (prosinac 2021). Časopis možete skinuti ovdje ili s platforme Smashwords.


Urednički komentar: Vidimo da je Dominik ozbiljno shvatio minimalni broj riječi za časopis i podržavamo! Volimo čitati humoristične minijature… posebice kad nam trebaju dvije sekunde da ih shvatimo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: