Spekulativni književni kviz: Noć knjige 2023.

Približava nam se još jedna Noć knjige – manifestacija povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava te Dana hrvatske knjige. Na prošlim Noćima sudjelovali smo s online panelima na kojima smo pričali o objavljivanju kratkih priča spekulativne fikcije u Hrvatskoj te o online čitateljskim klubovima, a ove godine dolazimo s nečim više opuštajućim – online književnim kvizom!

Što se krije iza naslovnica fantastike? Možete li procijeniti je li nešto stvarni pisac ili umjetna inteligencija? Testirajte svoj detektor androida i znanje iz (znanstvene) fantastike i dobro se zabavite u lijeno nedjeljno popodne.

Kviz će se održati na YouTube kanalu Morina kutija u obliku live streama na kojem ćemo vrtjeti prezentaciju, u nedjelju 23. 4. u 16 sati. Pripremite si kavu, kolače i mobitele za google obrasce (za odgovore) te osvojite neku od simboličkih knjiških nagrada!

Prijave za sudjelovanje nisu potrebne, a ako imate bilo kakva pitanja javite nam se na morinakutija@gmail.com ili @morinakutija na Facebooku ili Instagramu.

Kviz vas čeka na YouTubeu.

Link na video:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: