Prvi broj pred vratima!

Ushićeni smo, dragi čitatelji, jer nakon natječaja (hvala svima koji su poslali priče) i nakon uređivanja priča (pohvala svim našim autorima na otvorenosti za prijedloge i suradnji) samo nas završni zahvati grafičkog uređenja i sitne birokracije (ISSN broj i to) dijele od objave prvog broja Morine kutije.

Prvi broj! Prošlog ljeta Morina kutija bila je samo ideja. Nismo znali što očekivati, hoće li itko reagirati, poslati priču, biti zainteresiran za naše tekstove i videe – ali reagirali ste pozitivno i na stranicu i na natječaj, i stoga:

sljedeće srijede, 21.7. 2021., prvi broj stiže na vaše ekrane!

Što vas očekuje u njemu? Priče niza autora, kako onih koji već duže objavljuju tako i onih koji su na početku svoje spisateljske karijere; također i odabir nekih recenzija i intervjua koje smo već objavili na stranici, a koji će sad biti objedinjeni na jednom mjestu.

Kakve priče, pitate? E sad… Ali reći ćemo da ima zabavnih i jezivih i simpatičnih i nekih koje će vas natjerati da se zamislite. Sve savršene za čitanje na godišnjem odmoru, dok se odmarate na plaži.

Priče iz ovog broja također ćemo periodički objavljivati i na samoj stranici, podizanja vidljivosti radi.

Još samo tjedan dana, dragi čitatelji, i moći ćete po prvi put zaviriti u Morinu kutiju!

A do tad, pozdrav od Uredništva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: