Morin podcast

Što se to kuha u Morinoj kutiji? Već gotovo godinu dana sjedimo na informaciji da planiramo raditi podcast i nismo ništa htjeli javno spominjati dok nismo bili sigurni u nekoliko stvari. Ponajviše da ćemo imati tehničke mogućnosti za produkciju, uređivanje i objavljivanje željenog podcasta. Nismo htjeli ništa najavljivati bez sigurnosti da ćemo vam moći odmah i servirati Moru FM i tako smo strpljivo čekali i radili dok nismo došli do ovoga dana kada je čekanju napokon došao kraj.

U četvrtak, 24. ožujka 2022. godine izlazi prva epizoda More FM, našeg podcasta o pisanju, objavljivanju i generalno spekulativno-fikcijskim temama. Naše se uredništvo okupljalo i ćakulalo o žanru, a naše misli i iskustva moći ćete pratiti svakoga četvrtka na raznim platformama za slušanje podcasta, poput: Spotify, Apple Podcast, Pocket Cast, Castbox, RadioPublic, Stitcher, izravno s naše Anchor stranice ili našeg weba. Kratki trailer već je objavljen i možete ga poslušati upravo na ovim mjestima.

Veoma nam je drago da možemo ovo podijeliti s vama i nadamo se da ćemo se slušati. Pridružite se našim raspravama, ostavite nam komentare na društvenim mrežama (kao i inače, @morinakutija na Facebooku i Instagramu), ovdje u komentarima ili nam pišite na mail morinakutija@gmail.com.

I veliko hvala Karmen, iz odličnog podcasta Mythoslavic, koja nam je dala savjete o distribuciji i podcast hostovima. Ako još niste do sada poslušali njen podcast o slavenskoj mitologiji, što čekate?

Do slušanja!

2 responses to “Morin podcast”

  1. Veselim se slušanju podcasta. Zanima me što će sve biti pokriveno.

    P.S. hvala na dijeljenju Mythoslavica. 🙂

    Like

    1. Drago nam je to čuti 😀 Uf, toliko tema za razgovor, toliko malo vremena. 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: